Musaca de roşii

1.Curăţă ceapa și toac-o mărunt. Încinge câteva linguri cu ulei și călește- o.

2.Când s-a înmuiat, adaugă kaizerul, lasă-l să se rumenească, apoi pune ficăţeii tăiaţi, usturoiul tocat, sare și piper după gust.

3.Călește totul până scade zeama lăsată de ficăţei. Stinge focul și lasă la răcorit. Taie roșiile în felii. Bate ouăle cu smântâna.

4.Unge o tavă cu ulei, tapeteaz-o cu pesmet, pune un rând de roșii, apoi ficăţeii căliţi cu kaizerul, iar la final, încă un rând de roșii. Toarnă amestecul de ou cu smântână, presară frunze proaspete de cimbru, iar apoi, rade cașcaval din belșug.

5.Dă la cuptor pentru 20 de minute, la foc moderat. Servește musacaua după ce se răcorește.

 

Musaca de cartofi cu carne de porc

Poza principala

musaca_de_rosii_mica.jpg

200 g kaizer
500 g ficăţei de pui
500 g roşii
1 legătură de ceapă verde
4 bucăți de ouă
100 g smântână
200 g caşcaval
5 căței de usturoi
cimbru uscat
ulei
piper
sare

 

Musaca in 3 culori

Musacaua cu ficaţei şi afumătură va cuceri pe cei flămânizi şi pe cei gurmanzi deopotrivă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE