1. Curata morcovii, telina și radacina de patrunjel, pune-le întregi la fiert în apa cu sare. Taie-le felii sau cubulete. Între timp, spala bine vinetele și taie-le în felii potrivit de groase.
2. Presara un praf de sare și lasa-le la scurs. Tamponeaza-le cu un șervet curat și rumenește-le în ulei, pe ambele parti.
3. Așaza într-un vas un strat de vinete, apoi un strat cu legume fierte și acopera cu ceapa, calita separat.
4. Repeta operatia și toarna deasupra sucul de roșii, amestecat cu uleiul de masline și condimentat cu oregano și busuioc. Presara peste aceasta musaca de vinete patrunjelul tocat și lasa la cuptor cam 20-30 de minute.
2 vinete potrivite
2 morcovi
1 radacina de patrunjel
1 cescuta cu suc de rosii
2 cepe
1 lingurița cu ulei de masline
1/2 legatura de patrunjel
oregano
busuioc
ulei
sare
Adaugă comentariu