1. Fierbe macaroanele în apă cu sare. Căleşte ceapa. Adaugă carnea şi lasă să se înăbuşe.
2. Condimentează şi, din când în când, adaugă câte puţină apă călduţă. Când carnea este aproape fiartă, pune pasta de tomate.
3. Într-un castron, amestecă bine smântâna cu ouăle și cașcavalul ras. Unge un vas cu unt şi tapetează-l cu pesmet.
4. Aşază un strat de macaroane bine scurse. Pune apoi jumătate din cantitatea amestecul de smântână.
5. Întinde peste toată cantitatea de carne. Acoperă musacaua cu restul de caşcaval şi smântână şi apoi pune macaroanele rămase. Lasă la cuptor 30 de minute. Serviti aceasta musaca din macaroane cat este fierbinte.
1 pachet cu macaroane
500 g carne tocată de porc
200 g caşcaval
200 g smântână
2 ouă
2 linguri cu pesmet
1 lingură cu unt
2 cepe
2 linguri cu pastă de tomate
sare
piper
Adaugă comentariu