1.Sărează mușchiul de porc și tăvălește-l bine printr-un amestec de condimente, boabe de muștar și ardei iute tăiat foarte mărunt.
2.Pune-l într-o tavă și adaugă toată cantitatea de ulei.
3.Pune peste tavă o folie de aluminiu și lasă la cuptor aproximativ 10 minute.
4.Îndepărtează folia de aluminiu și adaugă cele 3 linguri cu vin. Mai lasă la cuptor până când se rumenește carnea. Din când în când, stropește-o cu sosul din tavă.
5.Taie mușchiul felii și servește-l cu sos de muștar și salată de murături.
Sfat! Marinată delicioasă. Pune la fiert 2 cani cu apa, o ceapa taiata felii, 4-5 frunze de telina tocate, 1 lingura cu otet , 3 catei de usturoi taiati felii, 2 linguri cu vin rosu 1 morcov feliat 5-6 boabe de coriandru, 5-6 boabe de mustar si un varf de cutit de ienibahar. Dupa ce da in trin-un clocot, stinge focul. Lasa carnea la marinat in zeama cam 12 ore inainte de a o baga la cuptor.
1 muşchi de porc
2 linguriţe cu cimbrișor
2 linguriţe cu oregano
4 linguri cu muştar boabe
1 ardei iute roșu
1/2 lingurițe cu piper măcinat
3 linguri cu ulei
3 linguri cu vin alb sec
sare
Adaugă comentariu