Mușchiuleț de porc cu salvie și alte arome.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 800 g mușchi de porc
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 4-5 frunze de salvie
- 500 ml lapte integral
- 1 lingură pătrunjel tocat
- sare de mare
- piper măcinat
Modalitate de preparare:
- Frecați carnea cu sare și piper pe toate părțile.
- Frigeți mușchiul de porc într-o tigaie încinsă, câte 5 minute pentru fiecare parte.
- Tocați ceapa, usturoiul și frunzele de salvie, apoi adăugați-le peste carne.
- Acoperiți cu laptele încălzit în prealabil și gătiți 40 de minute la foc moderat.
- La final presărați pătrunjelul proaspăt tocat.
- Serviți preparatul cald cu garnitură de orez sau legume verzi.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt oferite cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu