1. Stoarce strugurii în presă (e mai ușor și mai spornic) și toarnă mustul în sticlele spălate foarte bine în prealabil și bine uscate (același tratament aplică și pentru capace).
2. Strânge capacele pentru a împiedica intrarea aerului (pornindu-se astfel fierberea mustului).
Cura cu must de struguri
3. Pune sticlele într-o oală pe fundul căreia ai așezat un prosopel de bumbac. Umple cu apă și pune oala pe foc. Lasă să dea câteva clocote.
4. Scoate sticlele cu must de struguri, învelește-le într-o pătură și lasă-le să se răcească în tihnă și dă-le la rece, în beci sau cămară.
Slăbeşte cu struguri!
Poza principala
Galerie foto
struguri dulci si aromati
Pregateste reteta de must de struguri pentru iarna si te vei bucura de gustul sau minunat si cand gerul iti va bate in geam.
Facebook Comments
Adaugă comentariu