1. Pregatiti salsa: intr-un castron, amestecati fructele de padure cu zaharul, ghimbirul, zeama de lamaie si praful de sare. Lasati deoparte.
2. Incalziti un gratar de teflon sau gratarul de gradina. Prajiti nectarinele pentru 5 minute pana se inmoaie.
3. Pentru a servi, puneti cate 2 jumatati de nectarine in fiecare din cele 4 boluri si acoperiti cu salsa de fructe de padure.
Poza principala
240 g capsune, taiate
120 g zmeura
80 g afine
2 linguri zahar
2 lingurite ghimbir
1 lingurita zeama de lamaie
un praf de sare
4 nectarine coapte, taiate in jumatate
Pentru finalul unei seri perfecte, va recomandam nectarinele la gratar. Temperatura ridicata potenteaza aroma fructului, alaturi de o salsa delicioasa de fructe de padure.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu