Topeşte untul cu zahărul, cacaoa şi cafeaua preparată. Opreşte 20 linguri în care pune ciocolata de casa ruptă. Răcoreşte compoziţia rămasă, după care adaugă gălbenuşurile. Toarnă totul, peste albuşurile spumă. Adaugă făina şi praful de copt stins în zeamă de lămâie. Pune compoziţia de negresa de casa cu cafea într-o tavă unsă şi tapetată şi coace 40 de minute, după care întinde glazura fierbinte.
Poza principala
Galerie foto
1 lămâie
1 pliculeţ cu praf de copt
100 g ciocolată
100 ml cafea
50 g cacao
4 ouă
200 g făină
500 g zahăr
250 g unt
Cine nu a gustat măcar odată prăjitura negresă. Dar ai încercat s-o pregătești cu cafea? E și mai delicioasă și parfumată!
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu