Home » Deserturi & băuturi » Negresă cu glazură
Deserturi & băuturi

Negresă cu glazură

1. Topește într-o crăticioară untul. Ia de pe foc, adaugă zahărul, ouăle și vanilia. Separat, amestecă făina cu cacaua, sarea și praful de copt. 2. Încorporează ingredientele solide în cel de unt și ouă.

3. Toarnă compoziția într-o tavă cu latura de 20 cm tapetată cu hârtie de copt. Coace negresa pentru 25-30 de minute.

4. Pentru glazură, amestecă foarte bine toate ingredientele și toarnă peste negresă imediat ce ai scos tava din cuptor. Nivelează cu ajutorul unui cuțit și lasă negresa cu glazura să se răcească înainte de a o tăia și servi.

 

Negresa cu fructe si mascarpone

Poza principala

fotolia_47299325_subscription_xxl.jpgc_brent_hofacker_-_fotolia.com_mica.jpg

115 g unt

200 g zahăr brun

2 ouă

1 linguriță cu esență de vanilie

40 g cacao

60 g făină

¼ linguriță cu praf de copt

¼ linguriță cu sare

 

Pentru glazură:

3 linguri cu unt

3 linguri cu cacao

100 g zahăr pudră

1 lingură cu miere

1 linguriță cu esență de vanilie

 

Negresa de post cu ciocolată neagră

Iata o reteta rapida de negresa cu glazura. Va fi gata cat ai clipi!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.