Home » Promo » Negresă cu zucchini
Promo

Negresă cu zucchini

1.Într-un vas, cerne făina, cacaua, praful de copt și adaugă un praf de sare, pudra de ienibahar și scorțișoară.

2.Separat, bate oul cu zahărul și vanilia, apoi încorporează uleiul și mai amestecă 15 secunde.

3.Pune deasupra amestecul de ingrediente uscate, dovleceii rași, nucile și chipsurile de ciocolată (le poți înlocui cu ciocolată rasă).

4.Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, nivelează suprafața și dă la cuptorul încins 35-40 de minute sau până scobitoarea-test iese curată din compoziția de negresă cu zucchini.

5.Lasă la temperatura camerei pentru 2 ore apoi taie negresa cu zucchini (dovlecel) în pătrate potrivite.

 

Negresa cu fructe si mascarpone

Poza principala

negresa_fotolia_44984733_subscription_xl.jpg_c_a_lein_-_fotolia.comica.jpg

120 g făină

30 g cacao neagră

1 ½ lingurițe cu praf de copt

¼ linguriță cu sare

¼ linguriță cu ienibahar

¼ linguriță cu scorțișoară

1 ou mare

200 g zahăr

80 ml ulei vegetal

2 lingurițe cu vanilie

300 g zucchini ras (sau dovlecel)

65 g nucă zdrobită

150 g chipsuri de ciocolată

 

Negresă cu glazură

O pregătești cât ai bate din palme și nu-ți mai rămâne decât să aștepți să se coacă mai repede. Aceasta-i negresa cu zucchini (sau dovlecel)!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.