1.Topește ciocolata la bain-marie, amestec-o cu unt, apoi las-o puţin deoparte, la cald.
2.Freacă gălbenușurile cu restul de unt și zahărul tos. Adaugă ciocolata, nucile, praful de copt.
3.Pune puţin câte puţin făina și laptele, amestecând continuu. Toarnă în forma tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute.
4.Când e gata, lasă la răcit. Bate albușurile spumă cu zahărul, amestecă apoi cu brânza. Taie negresa în pătrate, pe care le unești cu cremă de brânză.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
500 g ciocolată menaj
4 galbenusuri
250 g zahăr
50 g unt
200 g făină
1 plic praf de copt
1 pahar cu lapte
100 g nuci
sau fructe uscate
Pentru cremă
4 albuşuri
100 g mascarpone
100 g zahăr pudră
Negresa e negresă. E bună. Dar ia pune-i şi o cremă, şi ceva fructe uscate. Va fi o adevărată încântare…
Numar de portii
10
Calorii
250
Facebook Comments
Adaugă comentariu