1.Într-un castron, amestecă energic făina cu zahărul brun, praful de copt, cacaua, ciocolata rasă, nucile și puțină sare.
2.Separat, mixează banana zdrobită cu apa, uleiul și oțetul de mere. Încorporează ingredientele uscate, amestecând de jos în sus până ce se omogenizează.
3.Compoziția astfel obținută, toarn-o într-o formă unsă și tapetată cu făină. Coace negresa de post la cuptor, la foc moderat, 20-30 de minute.
4.Lasă negresa de post cu ciocolată neagră să se răcească şi bag-o în frigider o oră înainte de a o servi.
Poza principala
Galerie foto
300 g făină
50 g ciocolată neagră (de post)
200 g zahăr brun
75 g cacao
1 banana
50 g nuci
180 ml apă
1 linguriță cu praf de copt
2 linguriţe cu otet de mere
60 ml ulei
sare
Negresa de post cu ciocolată neagră este minunata langa o cafeluta la o sueta cu prietenele (sau colegele).
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu