- Puneți tăițeii de orez într-un castron și acoperiți-i cu apă clocotită.
- Acoperiți vasul cu un capac și lăsați-i 10 minute, până când se înmoaie.
- Scurgeți-i sub jet de apă rece și clătiți-i.
- În același castron adăugați roșiile cherry tăiate în jumătate, sosul de pește, sucul de lămâie, zahăr și ardeiul iute roșu.
- Gustați pentru a regla gustul dintre iute- acru și dulce în funcție de preferință.
- Adăugați tăițeii de orez, amestecați și distribuiți în 6 recipiente.
- Adăugați creveții prefierți, presărați mentă și coriandru pe deasupra și serviți.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 200 g tăiței de orez
- 12 roșii cherry, tăiate în jumătate
- 1 lingură sos de pește
- sucul de la 1 limetă
- 2 lingurițe zahăr brun
- 1 ardei iute roșu, mare, curățat de semințe și tăiat în felii subțiri
- 2 morcovi
- 3 fire ceapă verde
- 400 g creveți prefierți
- 1 mână mentă tocată
- un pumn coriandru, frunze, tocate
Salată aperitiv sau fel principal, decizia vă aparține, noi vă oferim însă o rețetă irezistibilă.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu