Vegetarian & vegan

Ochiuri romanesti in smantana

Text
Ochiuri romanesti in smantana
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ochiuri_romanesti_in_smantana_mg_0235_.jpg

Ingrediente

5 ouă
500 g smântână grasă
1 lingură făină
piper
sare

Mod de preparare

Amesteci smântâna cu făina, puțină sare și piper, într-o cratiță cu baza dublă sau cu pereții dubli. Pui vasul pe foc mic și amesteci încontinuu.
Când smântâna s-a înfierbântat, spargi cu grijă ouăle și torni încet conținutul lor. Când albușul începe să se coaguleze, desprinzi ușor ochiurile și le lași să mai fiarbă în smântână până când se încheagă tot albușul de la suprafață.

Servești ouăle calde, cu mămăliguță preparată în același timp.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE