1. Intr-un castron mare, amestecati apa si smantana. Adaugati otet si sare dupa gust. Adaugati mararul si ceapa verde, tocate, si amestecati.
2. Puneti toate celelalte ingrediente taiate (carnatul/sunca, cartofii, ouale, castravetii) si amestecati. Serviti rece.
Poza principala
Galerie foto
2 l apa minerala/kefir diluat
250 ml smantana
2 1/2 linguri otet
2 1/2 lingurite sare
3 linguri marar, tocat
3 fire ceapa verde, taiata
400 g carnat afumat/sunca, taiate cubulete
4 cartofi, fierti in coaja, curatati si taiati
3 oua fierte tare, taiate
3 castraveti, taiati
250 ml smantana
2 1/2 linguri otet
2 1/2 lingurite sare
3 linguri marar, tocat
3 fire ceapa verde, taiata
400 g carnat afumat/sunca, taiate cubulete
4 cartofi, fierti in coaja, curatati si taiati
3 oua fierte tare, taiate
3 castraveti, taiati
Okroshka este o supa rece traditionala ruseasca, perfecta pentru zilele de vara. In mod normal, ea se prepara cu Kvass, o bautura ruseasca din paine, insa, cum aceasta se gaseste destul de greu, poate fi inlocuita cu apa minerala sau kefir diluat cu apa fiarta si racita.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Comentariu