- Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie.
- Adăugați ciupercile feliate și prăjiți la foc iute pentru 2-3 minute, amestecând frecvent.
- Răsturnați ciupercile într-un castron și amestecați-le cu brânza și pătrunjelul tocat.
- Plasați tigaia din nou pe foc și adăugați ouăle bătute.
- Adăugați amestecul de ciuperci pe jumătate din suprafața omletei.
- Cu o spatulă ridicați cealaltă jumătate și acoperiți umplutura de ciuperci.
- Mențineți pe foc pentru încă câteva secunde.
- Serviți imediat cu garnitură de salată.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1 lingură ulei măsline
- 1 pumn ciuperci
- 25 g brânză Chedar rasă
- 1 lingură pătrunjel tocat
- 2 ouă bătute
Dă startul unei zile cu un mic dejun sățios și bogat în proteină de calitate.
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu