1. Curăţă ciupercile, după care taie-le felii subţiri. Ardeii grași taie-i bastonașe.
2. Separat, bate într-un castronel ouăle cu un praf de sare și piper. Adaugă brânza de vaci, smântâna și puţin cimbru.
3. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o într-o tigaie în care ai topit untul. Pune deasupra ardeii și ciupercile și lasă pe foc aproximativ 10 minute.
Poza principala
Galerie foto
2 ouă
1/2 ardei gras verde
1/2 ardei gras roşu
2 ciuperci mici
100 g brânză de vaci
50 g smântână
1 linguriță cu unt
cimbru uscat
sare
piper
Dacă vrei să-ți începi dimineața cu o mâncare cu puține calorii, omleta cu ardei gras este perfectă!
Numar de portii
1
Calorii
340
Facebook Comments
Adaugă comentariu