1. Incalzeste 25ml de ulei de masline intr-o oala mare. Caleste ceapa timp de doua minute, apoi adauga legumele si amesteca timp de 3-5 minute pana se inmoaie. Da deoparte.
2. Bate galbenusurile si adauga patrunjelul. Intr-un castron, bate albusurile pana se intaresc si combina-le treptat cu galbenusurile.
3. Incalzeste restul de ulei de masline intr-o oala medie. Toarna ouale si prajeste-le. Acopera jumatate din omleta cu branza si legume si pune cealalta jumatate deasupra. Se serveste imediat.
Poza principala
30ml de ulei de masline
O ceapa, taiata marunt
4 oua mari, separate
250g legume taiate marunt la alegere
20g patrunjel proaspat tocat
125g branza de capra, taiata
Iata un mic dejun gustos si usor de preparat. Ingredientele sunt la indemana, reteta are succes garantat.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu