1. Curăţă si taie cartofii în rondele, apoi aşază-i pe un şervet absorbant.
2. Toacă mărunt şunca şi pune-o într-o tigaie în care ai încins o linguriţă de ulei. Lasă până se aureşte. Scoate într-un bol.
3. Într-o altă tigaie încinge 5 linguri de ulei şi pune rondele de cartofi. Tine câte 3 minute pe fiecare parte. Sărează şi piperează. Adaugă ardeii tăiaţi julien. Acoperă tigaia şi lasă încă 10 minute, amestecând din când în când.
4. Între timp, amestecă energic ouăle într-un bol. Potriveşte de sare şi piper.
5. După ce s-au făcut cartofii, adaugă ouăle bătute. Pune şunca. Acoperă şi lasă 5 minute. Serveşte îndată. Poftă bună!
credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
Un mic dejun târziu, numai bun pentru o zi relaxantă de weekend!
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu