Ești în căutare de un mic dejun simplu de preparat, dar absolut gustos? Omleta este întotdeuna o idee bună și, în caz că te-ai plictisit de cea clasică, astăzi îți prezentăm o rețetă de omletă cu chorizo și brânză de capră.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente (1 porție)
- 2 ouă
- câteva fire ceapă verde chivas, tocată
- 1 linguriță ulei floarea soarelui
- câteva felii de salam chorizo
- un praf fulgi chilli
- 1 felie brânză de capră
Modalitate de preparare:
- Se bat ouăle într-un castron, apoi se adaugă o mare parte din ceapă și se asezonează după gust.
- Se încălzește uleiul într-o tigaie, apoi se prăjește chorizo si chilli timp de 3 minute sau până se rumenesc.
- Transferați-le într-un castron și amestecați-le cu brânza de capră.
- Puneți tava înapoi pe foc, se adaugă amestecul de ouă și se fierbe timp de 1 min, învârtind ouăle cu furculița de câteva ori.
- Se toarnă amestecul de brânză peste jumătate din omletă, se presară restul de ceapă.
- Se lasă 30 de secunde, până când brânza începe să se topească la margini.
- Se servește imediat.
Poftă bună!
Încearcă și: Mic dejun englezesc cu ou poșat
Sursă foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu