Ce mai mâncăm dimineața? O omletă este perfectă, nu-i așa?
Timp de preparara: rapid
Porții: 4
Dificultate: ușor
Ingrediente:
- 100 g ciuperci shiitake
- 100 g ciuperci champignon
- 100 g hribi
- 4 cepe verzi
- 12 g ghimbir
- 3 lg susan
- 6 ouă
- 1-2 linguri sos de soia
- 3 linguri ulei de susan
- 1 frunze arpagic
- piper
Modalitate de preparare:
- Curățați toate ciupercile și tăiați-le felii subțiri.
- Curățați cepele verzi, spălați-le și tăiați-le rondele subțiri.
- Decojiți ghimbirul și radeți-l fin.
- Prăjiți susanul într-o tigaie fără grăsime până devine auriu.
- Lăsați-l să se răcească pe o farfurie întinsă.
- Bateți ouăle într-un castron împreună cu 2 linguri de apă și asezonzați cu sosul de soia.
- Încingeți puternic uleiul de susan în 4 tigăi antiaderente.
- Prăjiți ciupercile la temperatură mare.
- Adăugați cepele verzi și ghimbirul, apoi prăjiți scurt.
- Puneți în tigaie oul bătut și lăsați-l să se gătească la foc mediu.
- Spălați frunzele de arpagic, zvântați-le și mărunțiți-le.
- Asezonați omletele cu frunze de arpagic și piper.
- Serviți-le presărate cu susan.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu