Vegetarian & vegan

Omletă cu dovlecei

1.Spală și feliază dovlecelul. Rumenște-le pe un grătar sau într-o tigaie fără ulei.

2.Bate ouăle cu un praf de sare, adaugă frunzele de chives tocate fin și feliile de dovlecel.

3.Încinge un cubuleț de unt într-o tigaie și când s-a topit pune amestecul de ouă și dovlecel.

4.Presară pătrunjel și mărar tocate și rumenește omleta cu dovlecei pe ambele părți. 

5.Servește omleta imediat cu salată de sezon și verdeață.

 

credit foto: © Peredniankina – Fotolia.com

 

Rulouri din omletă și bacon

Poza principala

omleta_cu_dovlecei_fotolia_66789961_subscription_xxl-c_peredniankina_-_fotolia.com_mica.jpg

4 ouă

1 dovlecel mic

frunze de chives

mărar verde

pătrunjel verde

unt

sare

piper (opțional)

 

Omletă la cuib

Omletă cu dovlecei, un mic-dejun sănătos și gustos.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE