- Plasați făina și un praf de sare într-un bol.
- Bateți oul împreună cu laptele separat și încorporați-l în amestecul de făină, amestecând continuu pentru un aluat omogen.
- Din compoziția obținută, turnați câte un polonic în tigaia bine încinsă și formați clătitele.
- Separați clătitele cu hârtie de copt când sunt gata.
- Când sunt gata, umpleți fiecare clătită cu sfeclă roșie fiartă, brânză feta mărunțită și măcriș.
- Stropiți cu ulei de măsline și serviți.
Credit Foto: thinkstock/ getty images
Poza principala
- 50 g făină
- 1 ou
- 150 ml lapte integral
- un praf sare
- ulei
- 2 sfecle pre-fierte, tăiate în bucăți
- 100 g brânză feta, mărunțită
- o mână măcriș
- 2 linguri ulei măsline
Clătitele sunt recunoscute ân categoria deserturilor, dar ce spuneți de un mic dejun cu clătite umplute cu sfeclă roșie și brânză feta?
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu