Omleta cu sfecla rosie si feta

  1. Plasați făina și un praf de sare într-un bol.
  2. Bateți oul împreună cu laptele separat și încorporați-l în amestecul de făină, amestecând continuu pentru un aluat omogen.
  3. Din compoziția obținută, turnați câte un polonic în tigaia bine încinsă și formați clătitele.
  4. Separați clătitele cu hârtie de copt când sunt gata.
  5. Când sunt gata, umpleți fiecare clătită cu sfeclă roșie fiartă, brânză feta mărunțită și măcriș.
  6. Stropiți cu ulei de măsline și serviți.

  Credit Foto: thinkstock/ getty images 

Poza principala

omleta_sfecla_rosie_si_feta.jpg

  • 50 g făină
  • 1 ou
  • 150 ml lapte integral
  • un praf sare
  • ulei 
  • 2 sfecle pre-fierte, tăiate în bucăți
  • 100 g brânză feta, mărunțită
  • o mână măcriș
  • 2 linguri ulei măsline
Clătitele sunt recunoscute ân categoria deserturilor, dar ce spuneți de un mic dejun cu clătite umplute cu sfeclă roșie și brânză feta?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE