O combinație de proteină de calitate cu legume verzi pentru un start nutritiv la micul dejun.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 4-5 ouă
- 60 g unt
- sare
- piper
- 2 linguri cu mazăre
- cașcaval
Modalitate de preparare:
- Mazărea dacă est eproaspătă se fierbe pentru 30 de minute în apă cu sare, dacă este congelată, se fierbe pentru 5 minute.
- Se scurge de apă și se amestecă într-un vas cu jumătate din cantitatea de unt și câteva frunze de pătrunjel mărunt tocate.
- Se așează asupra unul vas cu aburi și se lasă acolo până când omleta este gata.
- Omleta se gătește în stilul clasic cu restul cantității de unt.
- Trebui să arate precum o clătită în interiorul căreia se va adăuga mazărea și cașcavalul ras.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu