1.Curăţă ardeiul și taie-l cubuleţe. Călește-l în ulei până se înmoaie bine împreună cu șunca tăiată fâșii sau cubuleţe.
2.Separat, bate ouăle cu parmezanul și cașcavalul ras. Adaugă un praf de sare și piper.
3.Topește untul într-o tigaie, după care toarnă ouăle bătute. Când a început să se lege, întoarce-o pe cealaltă parte.
4.Pune deasupra șunca și ardeiul călit și îndoaie clătita pe jumătate. Acoperă tigaia cu un capac și mai las-o câteva minute.
5.Servește cu roșioare întregi sau cu salată de roșii.
Poza principala
Galerie foto
4 ouă
100 g caşcaval
1 ardei gras
100 g șuncă de Praga
50 g parmezan
25 g unt
ulei
sare
piper
Ai nevoie sa te energizezi la inceput de zi cu un mic dejun satios si savuros!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu