- Tocați urzicile și puneți-le la fiert pentru 15 minute, până când se ofilesc frunzele.
- Roșiile cherry tăiați-le în jumătate.
- Scurgeți urzicile de excesul de apă.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți un vas termorezistent uns cu ulei în prealabil.
- Bateți ouăle și condimentați-le cu sare și piper.
- Adăugați urzicile, amestecând în continuare.
- Turnați compoziția în vas.
- Așezați deasupra roșiile tăiate în jumătate.
- Introduceți vasul în cuptor pentru 20-25 minute.
- Lăsați preparatul să se odihnească 10 minute înainte de a fi tăiat.
Credit foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 250 g urzici
- 7 ouă
- 2 lingurițe ulei arahide
- 6 roșii cherry
- sare
- piper
Mic dejun bogat în proteină, colorat și sățios.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu