Home » Omletă la cuib

Omletă la cuib

1.Unge cu unt topit foile de plăcintă și taie pătrate cu latura de 10 cm. Căptușete formele de brioșe cu foile de aluat decupate.

2.Bate ouăle cu un praf de sare și piper. Adaugă brânza și restul ingredientelor tăiate după gust.

3.Toarnă omleta în fiecare formă de brioșă și dă tava la cuptorul încins pentru 20-25 de minute sau până aluatul a căpătat o culoare aurie, iar omleta s-a gătit. 

4.Servește omleta la cuib cu roșii cherry și/sau salată verde.

credit foto: © timolina – Fotolia.com

 

Rulouri din omletă și bacon

Poza principala

omleta_la_cuib_fotolia_56252454_subscription_xl.jpgc_timolina_-_fotolia.com_mica.jpg

2-3 foi de plăcintă

unt topit pentru uns foile

6 ouă

2 ciuperci proaspete

½ ardei gras

2-3 fire de ceapă verde

100 g brânză rasă

sare

piper

 

Ruladă de omletă

Invitație la micul-dejun.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.