1.Unge cu unt topit foile de plăcintă și taie pătrate cu latura de 10 cm. Căptușete formele de brioșe cu foile de aluat decupate.
2.Bate ouăle cu un praf de sare și piper. Adaugă brânza și restul ingredientelor tăiate după gust.
3.Toarnă omleta în fiecare formă de brioșă și dă tava la cuptorul încins pentru 20-25 de minute sau până aluatul a căpătat o culoare aurie, iar omleta s-a gătit.
4.Servește omleta la cuib cu roșii cherry și/sau salată verde.
credit foto: © timolina – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2-3 foi de plăcintă
unt topit pentru uns foile
6 ouă
2 ciuperci proaspete
½ ardei gras
2-3 fire de ceapă verde
100 g brânză rasă
sare
piper
Invitație la micul-dejun.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu