- Spargeți ouăle într-un bol pentru mixer și adăugați un praf de sare și piper.
- Bateți-le cu o furculiță.
- Tocați mărunt 1/2 ardei iute roșu proaspăt.
- Scoateți carnea dintr-un carnat și sfărâmați-o împreună cu un strop de ulei de măsline în tigaie.
- Adăugați un praf de sare și piper după gust.
- Prăjiți-o câteva minute până când devine aurie și micșorați flacăra.
- Adăugați semințele de chimen, ardeiul iute și ouăle.
- Rotiți tigaia ăentru a împrăștia ouăle uniform.
- Când omleta mai are puțin ou crud deasupra adăugați brânza Cedar peste ea.
- Cu o spatulă despindeți marginile omletei din tigaie, apoi împăturiți-o în jumătate.
- Mutați omleta într-o farfurie și serviți.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 2-3 ouă
- sare
- piper măcinat
- 1 bucată unt
- 1 mână brânză Cedar rasă
- 1/2 ardei iute roșu
- 1 cârnat
- ulei de măsline
- 1/2 linguriță semințe de chimen
Are Jamio Olver o soluție pentru mahmureală, pentru a trece mai ușor peste momentul de după petrecere.
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu