1. Curăţă cartofii de coajă, spală-i și taie-i rondele de 3-4 mm. Feliază cârnatul și taie kaizerul pe lung.
2. Într-o tigaie, pune feliile de cartof la prăjit în ulei. Când s-au rumenit pe o parte, întoarce-i pe cealaltă.
3. Când cartofii sunt aproape gata, adaugă feliile de cârnaţi și kaizer. Amestecă să nu se prindă.
4. Sparge ouăle într-un bol și bate-le bine. Adaugă sare și piper după gust.
5. Pune ouăle bătute peste cartofi și kaizer, acoperă tigaia și lasă la foc mic câteva minute.
Poza principala
Galerie foto
6 ouă
2 cartofi
1 cârnat cabanos
4 felii de kaizer
3 linguri cu ulei
sare
piper
Ce spui de o omletă delicioasă, sățiosă, ușor de preparat și rapidă? În 30 de minute o pui în farfurii!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu