- Începeți prin a felia ceapa foarte fin și tocați ardeiul iute, eliminând semințele.
- Tăiați cartofii în felii de aproximativ 1/2 cm.
- Se încălzește untul într-o tigaie cu diametrul de 24 cm.
- Adăugați ardeii și gătiți timp de 5 minute.
- Fierbeți cartofii timp de 10-12 minute până se înmoaie, apoi scurgeți-i de excesul de apă.
- Bateți ouăle și condimentați-le cu sare și piper după gust.
- Tăiați arpagicul în bucăți mici și adăugați-l în amestecul de ouă.
- Încingeți cuptorul la 200 grade și plasați grilajul pe partea de sus a cuptorului.
- Adăugați un cub de unt în tigaia în tigaia în care ați gătit ardeii, apoi adăugați cartofii scurși de apă.
- Turnați ouăle bătute peste cartofi.
- Introduceți tigaia în cuptor și gătiți pentru aproximativ 15 minute.
- Dacă mai este nevoie, gătiți pentru 1-2 minute în plus.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 500 g cartofi tip Charlotte
- 20 g unt
- 2 cepe mici, fin feliate
- 1 ardei roșu tocat mărunt
- 8-9 ouă
- 25 g arpagic
Simte-te în vacanță încă de la micul dejun, cu această omletă consistentă.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu