Home » Promo » Omleta spaniola
Promo

Omleta spaniola

  1. Începeți prin a felia ceapa foarte fin și tocați ardeiul iute, eliminând semințele.
  2. Tăiați cartofii în felii de aproximativ 1/2 cm.
  3. Se încălzește untul într-o tigaie cu diametrul de 24 cm.
  4. Adăugați ardeii și gătiți timp de 5 minute.
  5. Fierbeți cartofii timp de 10-12 minute până se înmoaie, apoi scurgeți-i de excesul de apă.
  6. Bateți ouăle și condimentați-le cu sare și piper după gust.
  7. Tăiați arpagicul în bucăți mici și adăugați-l în amestecul de ouă.
  8. Încingeți cuptorul la 200 grade și plasați grilajul pe partea de sus a cuptorului.
  9. Adăugați un cub de unt în tigaia în tigaia în care ați gătit ardeii, apoi adăugați cartofii scurși de apă.
  10. Turnați ouăle bătute peste cartofi.
  11. Introduceți tigaia în cuptor și gătiți pentru aproximativ 15 minute.
  12. Dacă mai este nevoie, gătiți pentru 1-2 minute în plus.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

omleta_spaniola.jpg

  • 500 g cartofi tip Charlotte
  • 20 g unt
  • 2 cepe mici, fin feliate
  • 1 ardei roșu tocat mărunt
  • 8-9 ouă
  • 25 g arpagic
Simte-te în vacanță încă de la micul dejun, cu această omletă consistentă.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.