OREZ CU CIUPERCI

Mod de preparare

Se lasa uleiul sa se incinga, abia apoi se adauga ceapa (spalata, tocata marunt). Se adauga bulionul (dizolvat in putina apa). Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga apoi ciupercile (spalate si feliate marunt). Se lasa la foc mediu. Se adauga si orezul. Se mai amesteca din cand in cand.

Se poate servi ca si fel principal, intrucat este o mancare satioasa.

Pofta buna!

Ingrediente: 300-400 de grame de ciuperci champignon, 1 cana cu orez (de calitate superioara), sare, piper, 2 cepe medii, 2-3 lingurite cu ulei de floarea-soarelui, galbene si 2 linguri cu bulion.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE