Home » Mâncăruri » Orez cu coriandru si limeta
Mâncăruri Vegetarian & vegan

Orez cu coriandru si limeta

  1. Spălați orezul în apă rece, până când apa devine limpede.
  2. Sotați orezul în ulei de măsline timp de 3 minute.
  3. Adăugați foaia de dafin și apa, acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă la foc potrivit timp de 20 minute.
  4. Închideți focul și lăsați vasul acoperit timp de 15 minute.
  5. Adăugați sucul de limetă și sarea.
  6. Scoateți foaia de dafin și presărați frunzele de coriandru tocat.
  7. Amestecați orezul cu furculița. 
  8. Serviți ca și garnitură alături de fripturi.

  Credit Foto: Fotolia/ nata_vkusidey

Poza principala

orez_cu_coriadru_si_limeta.jpg

  • 185 g orez basmati
  • 465 ml apă 
  • 1 frunză dafin
  • 1 lingură ulei măsline
  • 2 linguri corinadru tocat
  • 2 linguri suc limetă 
  • sare
Orez aromat ce poate fi folosit ca și garnitură sau adăugat în diverse salate.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE