Home » Mâncăruri » Orez cu hribi
Mâncăruri

Orez cu hribi

  1. Tocați ceapa mărunt și puneți-o la călit în ulei de măsline.
  2. Adăugați orezul spălat și gătiți pentru 10 minute.
  3. Adăugați hribii fierți  în prealabil și feliați.
  4. Adăugați 600 ml de lichid din oala în care au fost fierți hribii.
  5. Potriviți cu sare și piper.
  6. Introduceți vasul în cuptor pentru 20 de minute.
  7. Serviți cu parmezan ras.

Credit Foto: Fotolia/ Viktorija

Poza principala

orez_cu_hribi.jpg

  • 600 g hribi
  • 200 g orez
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei măsline
O garnitură cremoasă, sănătoasă si aromată datorită conținutului mare de ciuperci.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.