1. Incalzeste untul si uleiul impreuna cu scortisoara. Adauga ceapa si prajeste timp de 20 de minute.
2. Adauga usturoiul, condimentele si curry-ul. Amesteca si prajeste timp de un minut , apoi adauga orezul.
3. Toarna zeama de pui, adauga o jumatate de lingurita de sare si lasa amestecul sa clocoteasca timp de doua minute. Pune crevetii si legumele. Acopera si lasa la foc mic timp de 10 minute.
4. Fara sa ridici capacul, indeparteaza de pe foc.
5. Dupa 5 minute, adauga o parte din coriandru, amesteca si asezoneaza.
6. Adauga coriandrul ramas in amestecul de iaurt, apa si usturoi, asezoneaza si toarna peste orez.
3 linguri de unt
2 linguri de ulei de masline
Un bat de scortisoara
2 cepe, curatate si taiate marunt
1 lingurita de usturoi strivit
2 lingurite de biryani masala
O jumatate de lingurita de chimion
O jumatate de lingurita de coriandru
pasta de curry
O cana de orez basmati
2 cani de zeama de pui
Sare de mare si piper negru
250g de creveti
115g de sparanghel
180g mazare
O mana de coriandru proaspat, tocat
Pentru servire:
175ml iaurt
2 linguri de apa
Usturoi zdrobit
Adaugă comentariu