1. Taie legumele și pune-le pe gratarul încins.
2. Calește orezul într-o lingurita cu ulei și apoi stinge cu supa.
3. Adauga sare și lasa-l sa fiarba domol. Dupa ce a fiert, pune-l într-un bol.
4. Adauga legumele, cubulete de caș, masline și sosul vinegreta facut din 2 linguri cu ulei, 1 lingura cu zeama de lamaie, un praf de sare, unul de piper si amesteca bine toate aceste ingrediente pentru orezul cu legume la gratar.
Poza principala
Galerie foto
1 cescuta cu orez
3 cescute cu supa de legume
50 g cas dulce
2 ciuperci micute
1 rosie
1 dovlecel
1 vinata
ulei masline
sos vinegreta
piper
sare
De pregatit la iuteala, cand timpul te preseaza si ai manca ceva gustos si rapid, orezul cu legume la gratar este alegerea potrivita!
Numar de portii
2
Facebook Comments
[…] 50 g de orez fiert cu legume sau ciuperci + supa de legume + 1 salata din legume […]