1.Spală carnea de pui, condimenteaz- o cu sare și piper, după care așaz-o într-o tavă. Stropește cu ulei și puţină apă.
2.Las-o la cuptor să se rumenească bine. Adaugă apoi ceapa tăiată mai mare și, după câteva minute, orezul. Acoperă cu apă și lasă la cuptor să scadă.
3.Separat, taie legumele fie rondele, fie cubuleţe și trage-le în unt topit. Când orezul este aproape fiert, adaugă legumele și potrivește gustul de sare.
4.Aromatizează cu verdeaţă și servește alături de un pahar cu vin.
Poza principala
Galerie foto
8 pulpe de pui
300 g orez
1 dovlecel
1 vanătă
1 legătură de pătrunjel
2 ardei graşi
1 ceapă
50 g unt
ulei
Un pranz cu ingrediente sanatoase, ideal si cand tii dieta!
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu