1.Pune morcovii în robot şi mixează-i bine. Adaugă pătrunjelul, ardeiul, ţelina apio şi mai mixează de câteva ori.
2.Pune pasta rezultată într-un wok, toarnă deasupra un pic de apă sau supă limpede de legume/peşte şi lasă să dea câteva clocote. Adaugă apoi fructele ed mare şi ţine-le câteva minute, cât să se pătrundă.
3.Între timp, fierbe orezul în apă cu sare, fără să amesteci prea des. După 12-15 minute sau când orezul a absorbit lichidul, dă deoparte şi aerează cu o furculiţă.
4.Serveşte orezul cu ragu de cocktail de fructe de mare şi un pahar cu vin.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
400 g cocktail de fructe de mare
1 ardei gras roşu
1 fir apio
3-4 fire de pătrunjel
2 morcovi
200 g orez
500 ml apă
sare
Delicios, simplu de pregătit, perfect pentru mesele cu invitaţi.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu