Mâncăruri

Orez cu ragu de cocktail de fructe de mare

1.Pune morcovii în robot şi mixează-i bine. Adaugă pătrunjelul, ardeiul, ţelina apio şi mai mixează de câteva ori.

2.Pune pasta rezultată într-un wok, toarnă deasupra un pic de apă sau supă limpede de legume/peşte şi lasă să dea câteva clocote. Adaugă apoi fructele ed mare şi ţine-le câteva minute, cât să se pătrundă. 

3.Între timp, fierbe orezul în apă cu sare, fără să amesteci prea des. După 12-15 minute sau când orezul a absorbit lichidul, dă deoparte şi aerează cu o furculiţă. 

4.Serveşte orezul cu ragu de cocktail de fructe de mare şi un pahar cu vin.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

orez_cu_ragu_de_cocktail_de_fructe_de_mare_mi.jpg

400 g cocktail de fructe de mare

1 ardei gras roşu

1 fir apio

3-4 fire de pătrunjel

2 morcovi

200 g orez

500 ml apă

sare

Delicios, simplu de pregătit, perfect pentru mesele cu invitaţi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE