1. Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe pachet.
2. Puneti apa si laptele intr-o cratita, adaugati stiuca si aduceti la fierbere.
3. Opriti focul si lasati deoparte pentru 15 minute. Scoateti usor peste din cratita si maruntiti-l pe un platoul, indepartand oasele si pielea.
4. Topiti untul intr-o tigaie si puneti orezul fiert, stiuca, ouale si patrunjelul. Amestecati usor pana se incalzesc bine de tot. Asezonati dupa gust si serviti.
Poza principala
Galerie foto
150 g orez cu bobul lung
300 ml apa, amestecata cu 300 ml lapte gras
350 g stiuca
50 g unt
3 oua, fierte si taiate
2 lingurite patrunjel, tocat
sare si piper negru proaspat macinat
Iata un mod economic de a gati pestele. Daca mariti cantitatile obtineti o mancarica delicioasa care va rezista cateva zile.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu