Home » Orez mediteraneean

Orez mediteraneean

1. Spala orezul și pune-l la fiert în trei cani cu apa, un praf de sare și doua foi de dafin. Separat, taie dovlecelul și ciupercile felii și rumenește-le într-o tigaie (sau grill).

2. Unge cu ulei de masline un vas ceramic. Așaza în straturi orez, felii de ciuperci, roșie și dovlecel. Printre straturi, presara putin busuioc tocat sau patrunjel. Tine la cuptor, la foc mic, 20-25 de minute

Sugestie. Pentru un gust aparte, adauga înainte de a baga la cuptor câteva scoici fierte separat și stropește cu zeama de lamâie.

 Mancare de post cu ardei

Orez în straturi

Poza principala

orez_mic.jpg

1 cană cu orez

2-3 rosii

1 dovlecel potrivit

2-3 ciuperci

2 foi de dafin

1/2 lamâie

busuioc

ulei de masline

sare

 

Cupola de morcovi

Un pranz satios si aromat, ideal pentru perioada postului.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.