Home » Orez mexican rapid

Orez mexican rapid

1. Incalziti uleiul intr-o oala si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati ardeiul gras si cei iuti si caliti pana se inmoaie si acestia.

2. Adaugati orezul gata gatit si puneti rosiile taiate, amestecand pentru inca 5 minute. Adaugati fasolea si mai lasati inca 5 minute. Luati oala de pe foc. Adaugati patrunjelul tocat si serviti mancarea calda. 

Poza principala

h_01062083mica.jpg

2 linguri (300ml) ulei
1 ceapa taiata
1 capatana de usturoi faramitata
1 ardei gras rosu taiat
2 ardei iuti verzi, taiati si lipsiti de seminte
2 cani (500 g) orez gatit
1 conserva (410 g) rosii taiate
1 conserva (420 g) fasole boabe uscata
3 linguri (45 g) patrunjel proaspat, tocat

O mancare grozava pe care o puteti face in 10 minute daca aveti ceva orez gatit ramas prin frigider.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE