1. Incalziti uleiul intr-o oala si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati ardeiul gras si cei iuti si caliti pana se inmoaie si acestia.
2. Adaugati orezul gata gatit si puneti rosiile taiate, amestecand pentru inca 5 minute. Adaugati fasolea si mai lasati inca 5 minute. Luati oala de pe foc. Adaugati patrunjelul tocat si serviti mancarea calda.
Poza principala
Galerie foto
2 linguri (300ml) ulei
1 ceapa taiata
1 capatana de usturoi faramitata
1 ardei gras rosu taiat
2 ardei iuti verzi, taiati si lipsiti de seminte
2 cani (500 g) orez gatit
1 conserva (410 g) rosii taiate
1 conserva (420 g) fasole boabe uscata
3 linguri (45 g) patrunjel proaspat, tocat
O mancare grozava pe care o puteti face in 10 minute daca aveti ceva orez gatit ramas prin frigider.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu