Ceapa și usturoiul se călesc în ulei, cel mult 15 secunde.
Oul bătut cu furculița se adaugă în uleiul în care ați prăjit ceapa. După ce acesta s-a prăjit se scoate si se menține la cald.
Într-o lingură de ulei se călesc și ciupercile, amestecând frecvent.
Se adaugă orezul fiert împreună cu migdalele tocate.
Se adaugă ceapa verde, oul și sosul de soia.
Se călesc pentru înca 2 minute împreună.
Credit foto: Fotolia/ torsakarin
Poza principala
2 linguri ulei
1 fir ceapă verde
1 cățel usturoi
1 ou
50 g ciuperci
300 g orez ( fiert)
70 g migdale
1 lingură sos soia
Îti place bucătăria chinezească? Atunci trebuie să încerci această rețetă și să aduci aromele chinezești chiar la tine acasă!
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu