Home » Orez prajit cu migdale

Orez prajit cu migdale

Ceapa și usturoiul se călesc în ulei, cel mult 15 secunde.
Oul bătut cu furculița se adaugă în uleiul în care ați prăjit ceapa. După ce acesta s-a prăjit se scoate si se menține la cald.
Într-o lingură de ulei se călesc și ciupercile, amestecând frecvent.
Se adaugă orezul fiert împreună cu migdalele tocate.
Se adaugă ceapa verde, oul și sosul de soia.
Se călesc pentru înca 2 minute împreună.

Credit foto: Fotolia/ torsakarin

Poza principala

orez_prajit_migdale.jpg

2 linguri ulei
1 fir ceapă verde
1 cățel usturoi
1 ou
50 g ciuperci
300 g orez ( fiert)
70 g migdale
1 lingură sos soia

Îti place bucătăria chinezească? Atunci trebuie să încerci această rețetă și să aduci aromele chinezești chiar la tine acasă!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE