Aromele chinezești, mereu încântătoare.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 3 linguri ulei floarea soarelui
- 100 g ghimbir, fin feliat
- 50 g usturoi, fin feliat
- 100 g crevete decojit, crevete fiert
- 3 fire ceapă verde, feliat subțire
- 3 ouă bătute
- 600 g orez fiert
- 50 ml vin de orez
- 50 ml sos de soia
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie de tip wok.
- Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se călește pentru câteva secunde, până își schimbă culoarea.
- Se adaugă creveții și ceapa albă și se fierbe pentru încă 3 minute.
- Adăugați oul bătut și amestecați energic pentru câteva secunde.
- Adăugați orezul fiert și prăjiți totul timp de 10 minute.
- Turnați vinul de orez și sosul de soia.
- Amestecați bine și serrviți preparatul imediat.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu