Home » Mâncăruri » Orez sushi cu peste si sos iute
Mâncăruri

Orez sushi cu peste si sos iute

  1. Prepară orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Somonul pregătește-l la grătar timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
  3. Scoate somonul pe o farfurie și acoper-o cu folie de aluminiu să se mențină cald.
  4. Mărunțește usturoiul, taie ardeii iuți și pune-i într-un bol.
  5. Adaugă restul ingredientelor și amestecă sosul. 
  6. Servește orezul cu sosul obținut și bucăți de pește. 

  Credit Foto: Fotolia/ alexeyborodin

Poza principala

orez_pentru_sushi_somon.jpg

  • 425 g orez pentru sushi
  • 500 g file somon
  • 2 ardei iuți 
  • 2 linguri ghimbir măcinat
  • 4 linguri sos pește
  • 2 căței usturoi
  • 2 linguri vin japozez din orez
  • 2 linguri vin japozez dulce
  • 2 linguri zeamă limetă
  • 2 linguri apă
Una din cele mai sănătoase bucătării din lume este bucătăria japozeză. Simplu și bun, orez cu sos picant și file de pește la grătar.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.