1. Tranșeaza carnea de miel în bucati mai mari și pune-o la fiert în apa cu sare și o ceapa.
2. Separat, calește ceapa taiata julien împreuna cu ardeiul taiat marunt și usturoiul zdrobit.
3. Stinge cu zeama în care a fiert carnea, dupa care adauga bucatile de carne. Lasa la cuptor și, din când în când, adauga putina supa.
4. Spre final, adauga cutia cu roșii și condimenteaza cu mirodeniile, dupa gust. Când sosul este bine scazut, aromatizeaza cu verdeata tocata fin.
5. Servește ostropelul de miel cât este fierbinte, alaturi de cartofii copti și taiati cubulete.
Retete De vara
Poza principala
Galerie foto
1 kg pulpa de miel
4 cepe
8 caței de usturoi
1 ardei gras
1 cutie cu rosii în bulion
500 g cartofi
ulei
sare
piper
busuioc
rozmarin
Un pranz copios cu ostropel de miel pentru o masa festiva! Alege mielul nu doar de Paste, ci si intr-o zi obisnuita! Vei face senzatie!
Facebook Comments
Adaugă comentariu