1. Spala ciocanelele dupa ce le-ai curatat. Condimenteaza-le cu sare și piper, apoi înabușa-le în ulei cu adaos de apa, la foc mic.
2. Spre final, adauga o ceapa tocata și ardeii taiati fâșii. Lasa pe foc sa se înabușe legumele, apoi stinge cu pasta de tomate dizolvata în apa calduta și toarna vinul.
3. Când carnea este patrunsa și sosul a scazut, adauga usturoiul taiat rondele, roșiile curățate de pieliță și tocate, maslinele.
4. Aromatizeaza ostropelul de pui cu putina salvie sau patrunjel și lasa la cuptor 15-25 de minute.
Poza principala
Galerie foto
1 kg ciocanele de pui
500 g rosii
2 ardei grasi
50 g pasta de tomate
150 ml vin alb
150 g masline
2 cepe
8-10 căței de usturoi
piper
sare
ulei
Clasicul ostropel de pui cu rosii, ca la mama acasa, numai bun cu mamaliguta calda!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu