1.Curăță ceapa, mărul și castravetele de coajă și taie-le cubulețe. Pune-le într-un castronel împreună cu iaurtul și mărarul. Amestecă bine și asezonează cu sare și piper. Acoperă și pune la rece.
2.Curăță ouăle fierte de coajă și tăvălește-le prin făina în care ai presărat și un strop de sare, apoi prin ouăle bătute și, la final, prin pesmet. Pentru o crustă mai crocantă, mai trece ouăle prin ou bătut și pesmet.
3.Pune-le în uleiul foarte bine încins și prăjește-le pe ambele fețe. Scoate-le pe un șervet absorbant și servește-le alături de cartofi fierți și dressing de iaurt.
foto: Photoland/Photocuisine
8 ouă fierte tari
2 ouă
făină
pesmet
ulei pentru prăjit
sare
Pentru dressing
250 g iaurt
1 ceapă mică
1 castravecior murat
½ măr mic
1 lingură cu mărar tocat
piper alb
sare
Adaugă comentariu