1.Spală ouăle în multă apă și pune-le într-o oală, la fiert. Când apa începe să fiarbă, acoepră oala, dă focul mai mic și lasă să fiarbă 1 minut. Dă apoi deoparte și lasă acoeprit 14 minute. Scurge-le și dă-le un minut sub jet de apă rece. Curăță ouăle de coajă și taie-le în jumătate.
2.Pune gălbenușurile într-o sită și pasează-le atent într-un castron. Adaugă maioneza, muștarul, oțetul, sare și piper după gust.
3.Umple jumătățile de albuș cu umplutura picantă și presară deasupra boia afumată.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
6 ouă
3-4 linguri cu maioneză
1 linguriță cu oțet alb
1 linguriță cu muștar de Dijon
sare, piper, boia afumată
Rețeta de ouă umplute este una ușor de pregătit și foarte gustoasă.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu