Oua, spanac, praz și brânză. Ingrediente numai bune pentru un prânz sățios.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 linguri ulei măsline
- 2 fire praz, feliate subțire
- 2 cepe, tocate mărunt
- 200 g baby spanac
- 1 pumn pesmet din pâine din făină integrală
- 25 g parmezan
- 4 roșii deshidratate, tocate
- 4 ouă
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
- Se încălzește uleiul într-o tigaie și se adaugă prazul, ceapa și condimentele. Se fierbe timp de 15-20 de minute până se înmoaie și începe să caramelizeze.
- Între timp, puneți spanacul într-o strecurătoare și turnați peste el un ceainic de apă clocotită. Atunci când suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți cât mai mult lichid posibil.
- Se amestecă pesmetul și brânza împreună.
- Aranjați amestecul de praz și ceapă între 4 vase termorezistente, apoi se împrăștie cu spanac și bucăți de roșii dehidratate.
- Faceți câte o adâncitură cu lingură și spargeți câte un ou.
- Asezonați după gust și presărați deasupra amestecul de pesmet și brânză.
- Introduceți vasele la cuptor pentru 12-15 minute, sau până când ouăle sunt gata.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu