Home » Promo » Ouă ochiuri în chifle
Promo

Ouă ochiuri în chifle

1. Taie cele 4 chifle pe jumătate și scobește miezul, apoi așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

2. Sparge câte un ou în fiecare chiflă, presară verdeață tocată mărunt, sare și piper după gust, pune câte o linguriță cu smântână și brânza rasă.

3. Dă la cuptorul fierbinte pentru 20-25 de minute la foc mai mare. Servește ouăle ochiuri în chifle rumene și crocante imediat.

 

Ouă ochiuri cu roșii cherry

Poza principala

ou_mic.jpg

4 chifle

8 ouă

8 lingurițe cu smântână

8 lingurițe cu brânză/parmezan/cașcaval

pătrunjel verde/oregano

sare

piper

 

Lipsa micului dejun iti poate afecta creierul

Un răsfăț surprinzător și inedit pentru mic-dejun, cea mai important masă din zi cu oua ochiuri.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.