Mâncăruri

Oua scotiene

1.Curăţă cârnaţii de pieliţă şi pune carnea într-un castron. Adaugă muştarul, ceapa tocată fin, sare şi piper după gust şi omogenizează compoziţia. Împarte amestecul de carne în 8-10 părţi.

2.Pudrează-ţi palmele cu făină şi aplatizează bila. Pune în mijloc un ou fiert şi îmbracă-l în carne, dând forma, din nou, rotundă. 

3.Tăvăleşte-o apoi prin făină, ou bătut şi, la final, prin pesmet. Procedează la fel până la terminarea îngredientelor. 

4.Pune toate bilele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă-o la cuptor pentru 30-40 de minute sau până ouăle scoţiene au căpătat o crustă crocantă şi aurie. 

5.Serveşte ouăle scoţiene cu sos de usturoi şi/sau barbeque şi salată verde.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

oua_scotiene_mi.jpg

800 g cârnaţi

8-10 ouă fierte

1 lingură cu muştar iute

1 ceapă 

2 ouă 

făină

pesmet

sare

piper

Un antreu deosebit de făţos şi gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE